Ellis Gourmet Burger

20150410_182301

20150410_182329

De omgeving van de Muntstraat is een echte hotspot voor liefhebbers van hamburgers. Na het Huis Der Burgers en Burgerfolie is er nu ook een filiaal van Ellis Gourmet Burger op de hoek van de Naamsestraat en de Muntstraat.

Na een eerder bezoek aan hun vestiging in Brussel waren we dan ook benieuwd naar hun Leuvense tak. De locatie is alvast ideaal, hoewel er (nog) geen terras is gaan de ramen volledig open en heb je zo alvast het gevoel in het midden van de levendige Naamsestraat te zitten. Zo kort na de opening bleek de bediening nog op zoek naar de juiste automatismen maar iedereen zat zeker vol goede wil en de burgers kwamen toch erg vlot uit de keuken. Let wel dat je ook hier niet kan reserveren maar dat ze wel open zijn op zondag.

De hamburgers waren smaakvol, het vlees was erg lekker gebakken en de sauzen waren perfect. De presentatie was nogal sober (geen salade of andere versiering). Je kan wel een salade of andere “side dishes” bestellen (waaronder ook frietjes). Welke van de drie nu het lekkerste is, zal voer zijn voor uitgebreide discussies maar Ellis is alvast een interessante aanwinst.

Praktisch
Ellis Gourmet Burger Leuven
Naamsestraat 5, 3000 Leuven
016 66 12 66
http://www.ellisgourmetburger.com/nl/leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.