Cursus duurzaam (ver)bouwen in Herent op zaterdag 18 en 25 april

Bouw- of verbouwplannen maar je beschikt niet over de nodige ervaring of kennis? Dialoog vzw organiseert op zaterdag 18 en zaterdag 25 april 2015 een cursus duurzaam verbouwen, een ‘BouwTeam’. Tijdens twee zaterdagen krijg je van een bouwdeskundige de nodige technische en praktische bagage rond duurzaam en energiezuinig bouwen. Technische voorkennis is niet vereist.

De voordelen van een doorgedreven isolatie, het ideale ventilatiesysteem, je woning efficiënt verwarmen… Het is maar een greep van wat je allemaal opsteekt tijdens een BouwTeam. Je leert ook de voor- en nadelen kennen van de verschillende bouwmaterialen en installaties. Zo ben je optimaal geïnformeerd tijdens je gesprekken met architecten, aannemers en verkopers en neem je de juiste beslissingen om je woning energiezuiniger, milieuvriendelijker, comfortabeler én gezonder te maken. Het BouwTeam wordt georganiseerd in samenwerking met Dialoog vzw, met de steun van Infrax en het provinciaal steunpunt DuBo Vlaams-Brabant.

Praktisch:

  • Zaterdag 18 april en 25 april 2015 van 9:00 tot 17:00
  • de Kouter, huis van de gemeente, Spoorwegstraat 6, Herent
  • Deelname aan een BouwTeam kost 40 euro, broodjeslunch en cursusmateriaal inbegrepen
  • Info en inschrijvingen: info@dialoog.be, 016 23 26 49, www.dialoog.be
  • De cursusdetails op de dialoog.be website


Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.