Kunstroute Leuven 2015

Kunstroute Leuven 2015

De eerste heerlijk mooie dagen hebben de lente van 2015 hoorbaar ingeluid. Hoewel de nieuwe website nog niet helemaal klaar is, mogen we jullie alvast melden dat ook deze lente weer de Kunstroute-Leuven trouw op post is. De intussen al 10de Leuvense Kunstroute presenteert dit jaar 38 kunstenaars die met plezier hun atelier voor geïnteresseerden en co openstellen. Op zondag 26 april, vrijdag 1 mei en zondag 3 mei kan je op onderzoek gaan in het Leuven van hun fantasie, de verzinners ontmoeten en de waarnemers ondervragen. Her en der wacht er soms een hapje of een drankje, maar overal vind je altijd weer die prachtige vleug van kunstzinnige eigenzinnigheid. En voor wie nog overtuiging nodig heeft: het is en blijft een leuke gelegenheid om er met het hele gezin op uit te trekken, helemaal gratis voor elke koesterende ziel.

Praktisch:
38 kunstenaars
zondag 26/04
vrijdag 01/05
zondag 03/05
telkens van 10u tot 18u

Markeer de data alvast in je agenda, en hou www.kunstroute-leuven.be in de gaten voor alle laatste informatie.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Kunstroute Leuven 2015”

Leuvens beeldhouwer Dany Tulkens « Leven in Leuven
(on april 22nd, 2015 at 16:50)

[…] als elk jaar zal Dany Tulkens deelnemen aan Kunstroute Leuven. Laat je verassen door deze innemende kunstenaar, maak kennis met zijn werk en ontdek zijn […]