Improvisatie met Inspinazie Tout-Court en de Boterbrigade op zaterdag 18 april

Inspinazie Tout-Court sluit de paasvakantie af in stijl. Op zaterdag 18 april 2015 slaan ze de handen in elkaar met improvisatietheatergroep De Boterbrigade voor alweer een unieke voorstelling in ‘t Wagehuys te Leuven.

Een volledig geïmproviseerd theaterstuk uit één geheel, op basis van een aantal suggesties van het publiek die aan het begin van de voorstelling verzameld worden. Ervaar de magie van spelers, muzikanten en lichtmannen die “uit het niets” een hele wereld terplekke creëren.

Laat ons het met een lekker receptje zeggen. Ideaal voor een gezellige lentezaterdag: Inspinazie met Boterbrigade. 2kg verse inspinazie, 30g boterbrigade, 150g genot, pret, goud en verhaalnood. De sappen die vrijkomen bij het stoven bevatten een overdaad aan creativiteit en improvisatie, welke kunnen reageren tot een erg lekkere, leuke en ontroerende avondvullende theatervoorstelling.

Praktisch:

inspinazie_tout_court_18_april_2015

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.