Leuvens solidariteitskoor Caminhando zoekt nieuwe dirigent

Caminhando is een enthousiaste, gemotiveerde groep van circa 50 zangers, gemiddeld tussen 30 en 50 jaar oud. Al bijna 20 jaar brengen zij solidariteitsliederen en zingen ze 3- of 4-stemmig. Doorheen deze liederen willen zij hun verbondenheid tonen met alle volkeren en verdrukten op de wereld. Deze verbondenheid komt zowel in de inhoud van de liederen als in de verscheidenheid van talen tot uiting. De boodschap van solidariteit vind je ook terug in de keuze van de benefietconcerten. Caminhando verwelkomt iedereen die wil zingen en zich engageert om maximaal op de repetities aanwezig te zijn. Kennis van notenleer is voor de leden niet vereist en thuis oefenen wordt niet verwacht.

Het solidariteitskoor Caminhando staat voor samen zingen, naar mekaar luisteren en plezier hebben in het zingen. Er wordt gerepeteerd op woensdagavond (bij voorkeur te behouden) in Leuven Centrum (Basisschool Sint Jan).

Caminhando zoekt een dirigent die zich terugvindt in de visie van het koor: al zingend solidariteitsorganisaties ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor de liedkeuze. Ervaring met het genre is hierbij zeker een pluspunt. De invulling van het koorproject wordt samen bepaald (bv. aantal concerten, …). Je bent muzikaal geschoold en ervaring met dirigeren is mooi meegenomen. Last but not least rekent het koor op veel enthousiasme!

Caminhando biedt jou veel warmte, samenwerking en onderlinge solidariteit. Het koor staat klaar om mee te denken en samen te werken aan concerten en
het bestuur neemt de praktische kant van het koor op zich. Muzikale ondersteuning door enkele koorleden is mogelijk. Een onkostenvergoeding is
bespreekbaar.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Sofie Luyten via 0479/69.01.60 of voorzitter@caminhando.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.