Programma Wereldfeest bekend

Op zaterdag 30 mei vindt in park De Bruul de 27ste editie plaats van het Leuvense Wereldfeest. De organisatoren verwachten opnieuw vele duizenden bezoekers voor een mix van live wereldmuziek van de bovenste plank, info en actie, een exotische eetstraat met lekkernijen uit alle hoeken van de wereld en animatie voor jong en ouder.

Met La Sra. Tomasa uit Barcelona en Metá Metá uit São Paulo brengt het Wereldfeest twee internationale topbands naar De Bruul. Met Mocambo heeft het Wereldfeest bovendien dé Belgische wereldmuziekrevelatie van het moment te strikken. Maar het wordt al spannend vanaf de eerste noot. Niemand minder dan de Brusselse band Jaune Toujours warmt het publiek op vanaf 14.15u. Het belooft dan ook een feest van formaat te worden, van de eerste tot de laatste noot. De presentatie is in handen van Lennaert Maes.

Naar goede gewoonte is het Wereldfeest volledig gratis.

wereldfeest_leuven_2015

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.