Boek 50 jaar Interleuven

INTERLEUVEN-50-300x180Interleuven bestaat vijftig jaar en bij die gelegenheid wordt een boek samengesteld. De Intercommunale maatschappij voor de Ruimtelijke Ordening en de Economisch-Sociale Expansie van het Arrondissement Leuven, kortweg Interleuven, zag op 8 juli 1965 het levenslicht. Er staat de komende maanden dan ook heel wat op het programma om deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Zo start in juni een schattenjacht waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De eigenlijke jubileumviering is gepland voor eind november. Op dat moment wordt een boek voorgesteld over de sociaal-economische ontwikkeling van de regio in de afgelopen vijftig jaar.

Voor de samenstelling van dat boek is Interleuven nog op zoek naar mooie afbeeldingen, zowel van de aanleg van infrastructuur (wegenis, sportinfrastructuur, …), sloopwerken en bouwprojecten. Ook foto’s van dorpsgezichten, landschappen en waardevolle of sprekende gebouwen kunnen zeer waardevol zijn. Wie materiaal heeft dat in dit boek mag worden gepubliceerd, neemt best snel contact op met Sabrina De Donder op 0475 98 43 55.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.