Droooomen van dansschool Marleen Sempels

Twee jaar geleden woonde ik voor de eerste keer de tweejaarlijkse dansvoorstelling van Marleen Sempels in de Schouwburg bij. Ik was meteen verkocht, dus kocht ik opnieuw een kaartje om de jonge dansers van Dansatelier Marleen Sempels aan het werk te zien. Het thema ‘dromen’ vormde dit jaar de rode draad doorheen de dansoptredens van de kinderen. De allerkleinsten, verkleed als schaapjes, vertederden iedereen, maar ook de oudere kinderen werden op enthousiast gejuich onthaald. Elke groep had duidelijk hard geoefend voor dit optreden. De voorstelling zat vlekkeloos in mekaar en de kostuums waren naar goede gewoonte opnieuw prachtig. Mijn persoonlijk favoriete optreden was de mix van ‘Thriller‘ van Michael Jackson en ‘Heads will roll‘ van de Yeah Yeah Yeahs. Verveeld heb ik me alleszins geen moment.

Als afsluiter kwamen alle kinderen het publiek groeten op de tonen van ‘Sexy als ik dans‘. Een megahit bij de jeugd van tegenwoordig!

DD(18)

GA(03)
Foto’s door Lise Hoyaux

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.