Wereldwinkel Wijgmaal tatoeëert bezoekers

Oxfam-Wereldwinkel Wijgmaal nodigt iedereen uit om op World Fair Trade Dag op zaterdag 9 mei te tonen dat er nog hard gewerkt moet worden aan de milleniumdoelstellingen. Onder het motto ‘Laat zien dat je ’t meent met eerlijke handel’ kan elke bezoeker zich laten beplakken met een tattoo voor eerlijke handel.

World Fair Trade Dag in Wijgmaal
Op zaterdag 9 mei is iedereen van 10u tot 17u welkom in de Wereldwinkel. De wereldwinkel voert er actie voor Hart boven Hard. De boodschap is dat de 8 milleniumdoelstellingen nog niet zijn bereikt en er nog veel werk aan de winkel is. Wie het daar mee eens is, kan een tattoo opplakken, zich ermee laten fotograferen en de petitie tekenen.

Laat zien dat je ’t meent met eerlijke handel
Op de VN-top in september beslissen onze beleidsmakers over een nieuw plan voor de wereld, de Sustainable Development Goals. Dit plan moet scherp en ambitieus zijn en moet het Zuiden de kans geven om zich te ontwikkelen door eerlijke handel. Oxfam-Wereldwinkels grijpt World Fair Trade Day (9 mei) aan om de aandacht hierop te vestigen. Overal in het land laten mensen zich tatoeëren om te laten zien dat ze het menen met eerlijke handel. Op www.fairtradeday.be zie je op elk moment hoeveel mensen al meedoen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.