Opening hoevewinkel in de Abdij van ’t Park

Op vrijdag 3 april opent de hoevewinkel van De Wikke gelegen in de Abdij van ’t Park haar deuren. Het ganse seizoen kan je er plukverse biogroenten kopen. De groenten worden geteeld door De Wikke, het biologische tuinbouwproject van Wonen en Werken. De groenten worden gekweekt in de St Benedictushoeve in Herent en in de Abdij van ‘t Park op totaal 2 ha grond. In de Abdij van ’t Park boeren 2 arbeiders van de sociale werkplaats, 7 arbeidszorgvrijwilligers en 2 instructeurs.

De Wikke verkoopt zijn groenten nu al via de Voedselteams, de wekelijkse groentetassen aan het stadspersoneel van Leuven (met de GroentenBakfiets, een transportfiets) en kotpakketten voor de Leuvense studenten, …

De korte keten verkoop wordt vanaf 3 april uitgebreid door de verkoop in de hoevewinkel van de Abdij van ’t Park.

Openingsuren
De winkel is open op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 11 en 18u30. Gesloten op dinsdag en feestdagen.
Ook in het assortiment: de honing en de fruitsappen van de Abdij van ’t Park, aanvullend aanbod fruit en groenten van bevriende bioboeren.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.