Speelplaatsrock

Speelplaatsrock is een benefietfestival georganiseerd door en voor leerlingen van het Sint-Pieterscollege. Na talrijke knallende edities is dit festival uitgegroeid tot een echt begrip in het Leuvense.

Niet enkel bekende namen als Tourist Lemc, LTGL en Faisal zullen het podium betreden, ook plaatselijke bandjes krijgen een kans. Daarbij hoort natuurlijk altijd randanimatie. Een festival zonder festivalwei? Nee dat kan niet, daarom ook op onze speelplaats te bewonderen een echte wei!

Het Sint-Pieterscollege wil ook onze jongere leerlingen een kans geven om op een veilige manier het festivalgebeuren te ontdekken. De oudsten krijgen dan weer de kans om te helpen bij dit gigantisch event.

Het mooiste van dit alles is, dat 90 procent van de winst naar het goede doel gaat. Dit jaar Bednet, Poverello en Het Huis.

SPR affiche

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.