Internationaal Tekenfestival The Big Draw in Leuven van 7 tot 11 oktober

Van 7 tot 11 oktober 2015 komt het internationale tekenfestival The Big Draw naar Leuven. Daarmee wordt Leuven de derde Belgische stad die iedereen aan het tekenen wil krijgen.

The Big Draw Leuven zal vijf dagen duren, van woensdag 7 tot en met zondag 11 oktober 2015. Op het programma staan workshops, wandelroutes, tentoonstellingen, lezingen en vooral tekenacties doorheen heel de stad. Op zoveel mogelijk plaatsen gaan mensen aan de slag met potlood, papier, inkt, maar ook met technologie en nieuwe materialen. Leuvense organisaties en kunstenaars die een tekenactiviteit willen opzetten, kunnen ze tot 30 juni 2015 indienen op www.thebigdraw.be.

The Big Draw wordt georganiseerd door KUNSTWERKT, een organisatie voor iedereen die actief is met beeldende kunst maar daar niet zijn beroep van maakt. Zij organiseerden eerder al twee succesvolle edities in Gent (2013) en Antwerpen (2014).

the_big_draw_tekenfestival_leuven_2015

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.