The Ongoing Moment van Didier Frateur in ‘t Oogenblik

Vanaf zaterdag 9 mei 2015 tot en met zaterdag 20 juni 2015 toont fotogalerie ‘t OogenblikThe Ongoing Moment” van Didier Frateur. Leuvenaar Frateur reist al 25 jaar de wereld rond als cameraman voor tientallen gekende Belgische en buitenlandse films zoals ‘Toto, le héros’ en ‘Daens’. Overal waar hij heen gaat zit er altijd een fototoestel in zijn tas. Zijn zin voor detail en zijn gevoel voor licht maken van elke foto een sterk beeld dat vaak pas na een tweede lezing zijn geheimen prijsgeeft. De enorme variëteit in zwarten, de verrassende diepgang ervan en de bijhorende sfeer nodigen uit tot een ontdekkingstocht.

De pagina over Didier Frateur op IMDB bevat een indrukwekkende lijst van de films waaraan hij heeft meegewerkt.

Praktisch

  • Fotogalerie ‘t oogenblik, Tiensestraat 37 3000 Leuven
  • Zaterdag 9 mei 2015 tot en met zaterdag 20 juni 2015 van woensdag tot en met zondag telkens van 13:00 tot 18:00, uitzonderlijk gesloten op 23/5 en 24/5

didier_frateur_in_het_oogenblik_the_ongoing_moment

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.