Lenteconcerten SPACE van Leuvens Arenbergorkest

Op donderdag 7 mei en vrijdag 8 mei 2015 brengt het Leuvense Arenbergorkest de lenteconcerten ‘SPACE’. Samen met het publiek en onder muzikale leiding van Roel Willems duikt het grootste Leuvense studentenorkest deze avonden de oneindigheid van het heelal in. Met het ‘Allegro con brio’ uit de vijfde symfonie van Beethoven vliegt men interstellair mee op de Voyager 1 en daarna reist men samen met Dr Who door tijd en ruimte, met onderweg een tussenstop op Mars (G. Holst). Nadien landt iedereen langzaam met beide voeten terug op Aarde met een gratis Leffe in de hand.

Deze concerten van het Arenbergorkest vinden plaats op donderdag 7 mei en vrijdag 8 mei (beide om 20u30) in Aula Pieter De Somer (Charles Deberiotstraat 24, Leuven). De deuren openen een uur voor aanvang. Kaarten zijn verkrijgbaar in voorverkoop via hun website of bij onze leden aan de prijs van 5 euro voor studenten (één euro korting voor cultuurkaarthouders) en 9 euro voor niet-studenten. Aan de kassa zijn de kaarten één euro duurder. Vrijkaarten voor mecenassen liggen klaar aan de kassa.

Praktisch

arenbergorkest_space

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.