BBQ for Life – Gainsbourg Leuven

Na het zien van de beelden van de aardbeving en de schrijnende verhalen van hun Nepalese werknemers heeft het Gainsbourg team besloten om de handen uit de mouwen te steken!

Een van de koks van Gainsbourg, Sharma, vertelde dat zijn moeder les geeft in het weeshuis Nawa Asha Griha in Kathmandu, dat al meer dan twintig jaar de strijd aanbindt tegen kinderarmoede. Het volledige team van het weeshuis doet zijn best om de kinderen alle levensnoodzakelijk hulp te bieden en hen af te leiden van alle tragedie van de laatste dagen. Gainsbourg doneert de opbrengst van de benefiet BBQ integraal aan dit project.

De BBQ for Life vindt plaats op zondag 17 mei van 12 tot 15u en kost 15 euro per persoon. Inschrijven via info@gainsbourg.be met de melding BBQ for Life en het aantal deelnemers. Deadline voor inschrijven is donderdag 14 mei. Daarnaast is iedereen welkom om iets te komen drinken de dag zelf om het weeshuis te steunen.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “BBQ for Life – Gainsbourg Leuven”

Ann De Pauw
(on mei 9th, 2015 at 16:46)

Nobel initiatief! Hebben jullie echter hulp nodig om zonder dt fouten te schrijven? Ik zoek redactiewerk en kan jullie mijn CV doormailen

 
Carolien Coenen
(on mei 10th, 2015 at 10:48)

Dt-fouten kunnen wij perfect zelf verbeteren. Wij zijn echter altijd op zoek naar mensen die originele artikels willen schrijven.