Camping Zero Emissie op de Beosierlaan – impressie

In de nacht van 9 op 10 mei werden voor de tweede keer, verspreid over Leuven, verschillende stadscampings opgesteld door inwoners, buurtcomités, verenigingen, scholen, studenten, … De tweede Camping Zero Emissie hoopt de beweging rond de Leuvense klimaatuitdaging verder te versterken. Op die manier tracht Leuven Klimaatneutraal elke partner, elke inwoner kennis te laten maken met de Leuvense klimaataanpak, en hierbij zoveel mogelijk mensen te betrekken. Bij deze editie waren in totaal 14 campings betrokken. Enkele sfeerbeelden van de Camping op de Beosierlaan.

Camping Zero Emissie Beosierlaan - 9 mei 2015

Camping Zero Emissie Beosierlaan - 9 mei 2015

Camping Zero Emissie Beosierlaan - 9 mei 2015

Camping Zero Emissie Beosierlaan - 9 mei 2015

Camping Zero Emissie Beosierlaan - 9 mei 2015

Camping Zero Emissie Beosierlaan - 9 mei 2015

Camping Zero Emissie Beosierlaan - 9 mei 2015

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.