Succesvolle spaghettiavond vzw Zwerfkat in Le(u)ven

Op 9 mei organiseerde vzw Zwerfkat in Le(u)ven haar eerste spaghettiavond in zaal Genadedal in Kessel-Lo Met 240 aanwezigen, waren de twee shiften volledig uitverkocht. Enkel een paar stokbroden en desserts bleven over en die werden naar Poverello gebracht.

De vereniging, die op 14 april haar eenjarig bestaan vierde, kon op een 25-tal vrijwilligers rekenen die zich een ganse dag hebben ingezet om iedereen van lekker eten te voorzien. Daarnaast konden de aanwezigen ook nog deelnemen aan een tombola en op het verkoopstandje katten- en andere mooie spulletjes kopen. Als klap op de vuurpijl kreeg de vereniging een ganse lading kattenzand- en eten en een mooie financiële gift van enkele bezoekers.

Met de winst van de avond (ongeveer 1500 euro) en de giften kan ZIL vzw weer heel wat katten steriel maken, kittens opvangen en een sensibiliseringscampagne op poten zetten. Op die manier wil de vzw een steentje bijdragen om de zwerfkattenproblematiek in Leuven aan te pakken.

Donatie ZIL

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.