Eerste editie van de Langste Veggietafel in Leuven

Het ziet ernaar uit dat het slechte weer vandaag de grote spelbreker was voor deĀ Langste Veggietafel op het Helleputteplein. Van de 243 mensen die op facebook toegezegd hadden te komen, daagden er slechts een handvol op. Jammer, want aan het aanbod zal het zeker niet gelegen hebben. De vegetarische hamburgers waren zeer lekker en de veganistische desserts zagen er ook uit om duimen en vingers van af te likken. Duimen dat de volgende editie van een stralend zonnetje kan genieten!

De langste veggietafel op het Helleputteplein - 16 mei 2015

De langste veggietafel op het Helleputteplein - 16 mei 2015

De langste veggietafel op het Helleputteplein - 16 mei 2015

De langste veggietafel op het Helleputteplein - 16 mei 2015

De langste veggietafel op het Helleputteplein - 16 mei 2015

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.