Thomas Roijakkers Assistant coach/jeugdcoördinator Leuven Bears

Het sportief comité van de Stella Artois Leuven Bears heeft Thomas Roijakkers aangesteld als assistent coach en jeugdcoördinator. Roijakkers was de laatste twee jaar actief in de Duitse 2e Bundesliga bij Recklinghausen. Daarvoor was hij verschillende jaren actief in de Nederlandse eredivisie bij Zwolle, Weert en Den Helder. Hij brengt ook ervaring mee in het werken bij verschillende basketbalscholen en academies, hetgeen wij goed in onze Leuven Bears Academy kunnen gebruiken met het oog op de verdere ontwikkeling en doorstroming van onze jeugdspelers. Samen met coach Tom Johnson en huidige assistent coaches Ferried Naciri en Pieter Van den Bosch is door het aantrekken van Thomas de coaching staff volledig ingevuld.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.