Bekerfinale LBOW – Antwerp players

Op 30 mei spelen de Leuven Bears On Wheels (LBOW – rolstoelbasket) de finale van de Beker van België in en tegen Antwerpen.

Antwerpen is een erg sterke ploeg, hoofdzakelijk bestaande uit Nederlandse spelers uit de nationale ploeg (semi-prof), het wordt dus niet alleen een België – Holland wedstrijd maar ook een semi-prof/amateur confrontatie. In de loop van dit seizoen zijn de LBOW in de reguliere competitie erin geslaagd om Antwerpen te verslaan met 6 punten op hun thuislocatie, onmogelijk is het dus niet.

LBOW zit nu sinds goed 2 weken in een “straf trainingsschema” dat ervoor moet zorgen dat er een opbouw is naar conditie en scherpte. Testwedstrijden in de vorige weekends hebben moeten aangeven wat de progressie van het LBOW team is. Concreet is de trainingsintensiteit toegenomen met ongeveer 30 a 50% om een piek te bereiken in het komende weekend!

De ploeg kan elke steun gebruiken! Daarom ook deze oproep kom de ploeg van LBOW aanmoedigen en steunen.

ZATERDAG 30 mei om 15 uur bij Gembo, Luisbekelaar te Borgerhout.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.