Jaarconcert van Alumni Harmonieorkest Leuven

Op zondag 7 juni 2015 organiseert het Alumni Harmonieorkest Leuven haar vijfde jaarconcert, waarbij ze samen met pianiste Anna Gasparova Rhapsody in Blue van Gershwin zullen brengen. Op het gevarieerde programma staat verder nog een solowerk van de pianiste en voor het orkest enkele pareltjes van o.a. Steve Reineke, Leon Vliex en Bernstein. Last but not least zal dit prachtige concert afgesloten worden met een dessertenbuffet. Dit jaarconcert onder leiding van Jan De Maeseneer vindt plaats in de Pieter De Somer aula. De inkom is 10 euro met dessertenbuffet inbegrepen. Alumni en cultuurkaarthouders betalen 9 euro. Je kan reserveren bij kaarten@aholeuven.be.

5_jaar_alumni_harmonieorkest_leuven_2015

Praktisch

  • Zondag 7 juni 2015, 14:00
  • Aula Pieter de Somer, Charles Deberiotstraat 24, 3000 Leuven
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.