Brasserie 500

Brasserie 500, ik heb het al eerder gezegd, blijft gewoon een ideale plek om af te spreken met vrienden met kinderen. De speeltuin en het nabijgelegen Heverlee Bos zijn twee pluspunten, maar ook het personeel is erg kindvriendelijk. Wij dineerden er met vier volwassenen en een tweejarige. Bij het binnenkomen werd er meteen een kinderstoel aan onze tafel geschoven en nog geen minuut laten kregen we al een tekenplaat en kleurpotloden aangeboden. Het personeel deed de hele maaltijd erg hun best om de jongste in ons gezelschap tevreden te houden en het was duidelijk dat hun aanpak werkte. Mijn petekindje was erg gecharmeerd door de gekke bekken van de ober.

En het eten? Ja, dat was van de kwaliteit die we ondertussen gewoon zijn van Brasserie 500. Mijn gebakken heilbotfilet met gebakken asperges was zeer lekker, al mocht de hoeveelheid sauce Hollandaise misschien net wat minder zijn.  De portie was alleszins groot genoeg om geen gaatje meer te hebben voor een dessert. Ik hield het dus bij een theetje. Mijn tafelgenoten vonden na hun hoofdgerecht nog wel een plekje en zo kon ik stiekem mee proeven van de heerlijke apfelstrudel (met lekker veel kaneel) en de milkshake banaan. We vroegen om de ijs bij de apfelstrudel in een apart potje te serveren en dat was geen enkel probleem.

Fijne en verzorgde zaak, ideaal om iets te gaan eten na een wandeling in het bos.

Gebakken heilbotfilet met gebakken asperges

Mexicaanse linguini met runderreepjes

Kalfsschnitzel op mexicaanse wijze

Steak met groene peper

Curryworst met frietjes

Apfelstrudel met ijs en slagroom

Milkshake Banaan

Dame Blanche

Thee

Praktisch
Naamsesteenweg 500, 3001 Heverlee
016 41 37 04
http://www.brasserie500.be
info@brasserie500.be

Onze keuze
Gebakken heilbotfilet met gebakken asperges
Mexicaanse linguini met runderreepjes
Steak met groene peper
Kalfsschnitzel op mexicaanse wijze
Curryworst met frietjes
**
Milkshake Banaan
Apfelstrudel met ijs en slagroom
Dame Blanche

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Brasserie 500”

Faco
(on juni 6th, 2015 at 22:59)

Zou fijn restaurant kunnen zijn als het niet onder een autostrade zou liggen.