Honderden kaarsjes helpen studenten door 1ste zit

unnamed (1)

Meer dan honderden kaarsjes brandden vandaag in Leuven in de ‘Eerste Zit-kapel’, het kapelletje dat kaarsenproducent Spaas speciaal bedacht om alle studenten een hart onder de riem te steken. “Oma’s, mama’s, studenten… allemaal zijn ze langsgekomen. Leuk om te zien dat de traditie nog zo’n succes heeft”, aldus Wim Dejonghe, marketingmanger van Spaas.

Het studentenvuur aanwakkeren en de examenperiode verlichten, dat was de opzet van de Eerste Zit-kapel van Spaas op het Martelarenplein in Leuven. En in die opzet is de kaarsenproducent prima geslaagd. De hele dag kwamen mensen langs om een kaarsje aan te steken en een persoonlijke boodschap achter te laten. Zo deden uiteindelijk meer dan 300 hartverwarmende boodschappen de pittige examenstress even vergeten.

afbeelding-eerste-zit-kapel

afbeelding-eerste-zit-kapel-3

 

Examenkaarsjes met handsgeschreven gelukswensen als “Lieve zus, ongetwijfeld overbodig, maar wat extra geluk kan nooit kwaad” zorgden voor een instant glimlach. Andere supporters herinnerden hun student graag weer even aan het einddoel: “Veel klavertjes vier voor een zomer vol plezier!”.

afbeelding-kaarsje-eerste-zit-kapel

afbeelding-kaarsje-eerste-zit-kapel-2

Tot vanavond 22u kan je nog terecht op het Martelarenplein in Leuven om ook jouw gelukskaarsje aan te steken. Bovendien kan je er een foto of selfie van maken en posten op sociale media met de hashtag #lightupyourexams of rechtstreeks op de Facebookpagina van Spaas Kaarsen.

Lukt het je niet om vandaag een bezoekje te brengen de Eerste Zit-kapel? Geen probleem! Dan kan je altijd nog terecht op www.spaas.eu om een examenkaarsje mét persoonlijke boodschap naar een student te sturen. Zo duim je alsnog mee op een goede afloop!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.