30CC programma 2015-2016 bekend

Het 30CC programma voor het seizoen 2015-2016 is ter beschikking! Je kan je eigen exemplaar van de seizoensbrochure bestellen via 30CC@leuven.be of 016 23 84 27. Of surf gewoon naar 30cc.be.

30CC serveert opnieuw een straffe portie theater, dans, familievoorstellingen, humor, concerten, literaire avonden, festivals en bijzondere projecten … kortom, heerlijke momenten van betovering, (ont)spanning of ontroering. Met o.a. Youp Van ’t Hek, Bruno Vanden Broecke, Paul Michiels, Dirk Dewachter en Eva De Roovere, NTGent, La Petite Bande, Patrick Riguelle, Matteo Simoni, HETPALEIS, Stef Bos, Anne Teresa De Keersmaeker, Raymond van het Groenewoud … en vele, vele anderen.

Nieuw is dat dit jaar het theateraanbod gevoelig uitbreidt. Met meer titels, soms scherper of groter, van hier en soms van elders. Daarbij o.a. Berlin, De Warme Winkel, Miet Warlop, Schwalbe, Benjamin Verdonck, Naomi Velissariou of andere Jan Decortes die je vroeger misschien in het STUK bewonderde.

Samen met de theaterpartners in OPEK (fABULEUS, het nieuwstedelijk, LUCA Drama en Cie Tartaren) biedt 30CC een rijkgeschakeerd aanbod, complementair aan het nieuwe dansprofiel van STUK kunstencentrum. Uiteraard blijft 30CC samenwerken met STUK: Dubbeldans (de opvolger van Dubbelspel) brengt nog steeds de top van de hedendaagse dans naar de Leuvense Schouwburg.

De ticketverkoop start vanaf zaterdag 13 juni (10.00 uur). Op de startdag verloopt de ticketverkoop enkel via www.30CC.be en de 30CC/Ticketbalie in Tweebronnen. Je koopt het snelst en makkelijkst online.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.