Officiële opening Barbóék

Boeken- en koffieliefhebbers uit Leuven en omstreken zullen blij zijn te horen dat boekencafé De Dry Coppen enkel huizen verderop wordt verder gezet. Het splinternieuwe boekencafé, in een ruim en prachtig ingericht pand, heet Barbóék. De nieuwe zaak is veel groter dan De Dry Coppen en het is bij het binnenkomen al meteen duidelijk dat deze zaak doordrongen is van de liefde voor boeken. Op de opening trok de nieuwe zaak meteen al veel nieuwsgierigen. Dat belooft!

De trotse initiatiefnemers:
Opening Barbóék - 7 juni 2015

Opening Barbóék - 7 juni 2015

Opening Barbóék - 7 juni 2015

Opening Barbóék - 7 juni 2015

Opening Barbóék - 7 juni 2015

Opening Barbóék - 7 juni 2015

Bezoek de website of de facebookpagina van Barbóék.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Officiële opening Barbóék”

Barbóék – sterke boeken, straffe koffie « Leven in Leuven
(on juli 7th, 2015 at 20:36)

[…] met een ‘gezellig boekencafé in de stad’ en onze eigen stadsblog heeft het over een zaak ‘doordrongen van de liefde voor boeken’. Met zo’n goede pers en een prima, zelfgekozen baseline (“sterk in boeken, straf in […]