Comedy @ Barcode op 13 juni

Het Roadkill Comedy seizoen in de Barcode wordt op zaterdag 13 juni om 21u afgesloten met een knaller van formaat.

Seppe Toremans neemt naar oude gewoonte de honneurs waar als Master of Ceremony. Voor sommigen een blij weerzien, voor anderen een nieuwe ontdekking. Met Seppe op podium kan alles gebeuren. De eerste rij weze gewaarschuwd! (de tweede trouwens ook)

Dries Heyneman was ooit een deel van Ter Berscherming van de Jeugd, Belgie’s beste cabaretduo. De sympathieke West-Vlaming heeft door de jaren heen veel prijzen in ontvangst mogen nemen.

Xander de Rycke is headliner van de avond en toert na 10 jaar met een “Best of” door de zalen. De trilogie is ten einde. De voorstellingen zijn gespeeld en het stof is gaan liggen. Tijd om terug te blikken op de favoriete stukken uit ‘Uw Zoete 666′, ‘Mijn Zwarte Parade’ en ‘Zijn Derde Show’.

Deze ‘Best of’-voorstelling van Xander De Rycke is een viering van zijn eerste trilogie voor de fans van het eerste uur en een instapmodel voor nieuwe fans, die Xander nog maar onlangs mochten ontdekken.

Inkom kost 6 euro. Iedereen welkom in de Barcode.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.