Cambio Vlaanderen parkeert eerste ‘Cambio Garage Rock’ in Leuven

Op 23, 24 en 25 juni organiseert Cambio autodelen, naar aanleiding van hun 10de verjaardag in Leuven, de eerste editie van ‘Cambio Garage Rock’. 3 Belgische bands – Sioen, Hydrogen Sea en Ex-Red Zebra – doen met 3 gratis concerten 3 garages in Leuven opleven. Want minder auto’s in de stad betekent meer garages voor muziek!

Na verschillende jaren actief te zijn in de Vlaamse steden heeft Cambio met z’n 325 deelvoertuigen al ca 4.000 auto’s van straat gehaald. Elke Cambio-wagen vervangt immers 12 particuliere auto’s. Om zijn trouwe
gebruikers – meer dan 9.300 in Vlaanderen – te bedanken en de rest van de bevolking warm te maken voor dit initiatief, organiseert Cambio vanaf eind juni een gratis reeks garageconcerten: Cambio Garage Rock. Ze willen hiermee niet enkel de leegstaande garages opvullen, maar vooral de aandacht vestigen op een aangenamere leefomgeving.

De Cambio Garage Rock concertenreeks zal meerdere Vlaamse steden doorkruisen, maar trapt, speciaal om de 10de verjaardag van cambio in Leuven te vieren, af in onze stad. En dat met deze aantrekkelijke affiche: Belgisch rockmonument Ex-Red Zebra, publiekslieveling Sioen en – last but not least – opkomend talent Hydrogen Sea! Zij die erbij willen zijn, kunnen op www.cambiogaragerock.be gratis duotickets winnen door te raden achter welke garagepoort hun favoriete band schuilt.

Ter gelegenheid van Cambio Garage Rock krijgt iedereen die zich inschrijft op cambio autodelen de instapkost (t.w.v. €35) cadeau. Zo wil cambio nog eens benadrukken dat hun autodeel-initiatief niet enkel goed is voor het leefmilieu, maar ook voor de portemonnee.

cambio

cambio2

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.