Mickey’s House brengt magie in Disneystijl

Het pas opgerichte evenementenbureau “Azzie events“, geleid door twee twintigers uit Leuven, Dries Azdoud en Amadou Bah, organiseert op 27 juni een trip naar onze jeugdjaren onder de noemer: ‘Mickey’s House’.

Mickey's House

Vanaf 20.00u kan je uit de bol gaan in (voorlopig) 3 verschillende zalen op de Oude Markt. Mickey’s House staat helemaal in het teken van de magie van Disney. Slechts éénmaal per week, op zondag om 20.00u, wordt er meer informatie gedeeld (de locatie blijft tot zondag onbekend) om het mysterieuze en magische gevoel rond dit evenement in de verf te zetten. De feestvierders worden aangemoedigd om zich allemaal in Disneystijl te kleden. Het feest vindt plaats op de beats van Techno, House and EDM. Het belooft een avond/nacht vol met leuke verrassingen en toffe gadgets te worden.

De pre-sale voor Mickey’s House vindt plaats in restaurant Pepenero (elke dag van 12.00 tot 15.00u) en via internet.  Ook zin in een terugkeer naar je jeugdjaren? Get psyched on June 27th!

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Mickey’s House brengt magie in Disneystijl”

Mikey Mouse
(on juni 18th, 2015 at 19:32)

Zever in pakskes = kleuterfuif

 
Hilde goldenberg
(on juni 23rd, 2015 at 19:03)

Leuk initiatief!