Brugbergpad tussen Eénmeilaan en Diestsesteenweg 2 maanden afgesloten

Het Brugbergpad, de belangrijke fietsverbinding tussen Kessel-Lo en de stationsomgeving tussen de Eénmeilaan en de Blauwputbrug aan de Diestsesteenweg wordt vernieuwd. Het fietspad wordt verbreed en voorzien van asfalt en er komen geluidsschermen aan de kant van de busstelplaats.

Tijdens deze werken wordt het Brugbergpad tijdelijk gesloten. De werken zijn gepland tijdens de zomervakantie om de hinder voor de schoolgaande jeugd zoveel mogelijk te beperken. Van 1 juli 2015 tot en met 31 augustus 2015 zullen fietsers plaatselijk moeten omrijden langs het Baron August de Becker Remyplein. Vanaf 1 september 2015 is het fietspad weer open, al zullen er nog wel wat werken zijn die het fietsverkeer plaatselijk hinderen.


Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.