Burn Urban Festival op vrijdag 17 juli

Vrijdag 17 juli 2015 organiseert BURn in samenwerking met MijnLeuven, Straatrijk, Urban Woorden en Leuven Urban Art een festival in kader van Beleuvenissen / Het Groot Verlof.

Het festival, dat volledig gratis is, draait volledig rond de urban arts. Niet enkel zullen er heel de avond optredens zijn van verschillende hiphop, jazzy en rap artiesten, maar kunnen bezoekers ook smullen van urban getinte gerechten, hun haar laten pimpen bij een urban kapper, een live painting session van DinDin bijwonen en zelf met een graffitispuitbus aan de slag gaan op een graffitiwall!

In het begin van de avond kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een BURn Urban Walk waarbij ze door jongeren van BURn worden rondgeleid langs verschillende urban hotspots in Leuven. Leuk hieraan is dat op deze hotspots de BURn jongeren hun skills in de urban arts tonen.

Meer informatie kan je vinden op de Burn Urban Festival facebook event pagina.

burn_urban_festival_leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.