Centrale Werkplaatsen op zondag 28 juni 2015

De Centrale Werkplaatsen groeien uit tot een nieuw kloppend hart voor Kessel-Lo. 2015 is een jaar waarin er opnieuw veel vooruitgang op het terrein te zien is. Om al deze veranderingen op een rijtje te zetten en een huidige stand van zaken te geven organiseren de stad Leuven en het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling samen met vele partners opnieuw een ‘Centrale Werkplaatsen op zondag’ op zondag 28 juni 2015.

Tijdens die dag kunnen geïnteresseerden op een fijne manier kennismaken met de ontwikkelingen op de site. Ze krijgen een unieke kans om een blik te werpen in hallen 4 en 5, want daar geeft een tentoonstelling een overzicht van de huidige en toekomstige ontwikkelingen. Bezoekers kunnen ook doorlopend genieten van straattheater, workshops en kinderanimatie en wat lekkers eten en drinken.

Ter info, hier kan je een reeks foto’s bekijken van een vorige ‘Centrale Werkplaatsen op Zondag’

Centrale Werkplaatsen op zondag
Carolien Coenen, Centrale Werkplaatsen op zondag 6 mei 2013

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.