Festival van Vlaanderen Vlaams-Brabant wordt Festival 20/21

Festival 20/21

Festival 20/21 is de nieuwe naam van het Festival van Vlaanderen Vlaams-Brabant. De nieuwe artistieke leiders blijven de focus richten op de onuitputtelijke muzikale goudmijnen van de 20e en 21e eeuw. Met Novecento (20e eeuw) en Transit (21e eeuw) willen ze deze muziek verder ontginnen voor een zo breed mogelijk publiek.

Deze editie laat Novecento 2015 je kennismaken met zes 20e-eeuwse topcomponisten. Het Transit-programma is goed voor een mix van generaties, ensembles en esthetische invalshoeken die de heerlijke verscheidenheid van de nieuwste  muziek weerspiegelt.

30CC/Ticketbalie is het verkooppunt voor de tickets van Festival 20/21. Wij raden je aan niet te lang te wachten met tickets reserveren, zeker als je kiest voor het openingsconcert met Janáček en/of het slotconcert met Bryars, want die stevenen af op uitverkoop.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.