Leuven viert Vlaamse feestdag met gezellig tuinfeest

Zondag 12 juli 2015 organiseert het stadsbestuur van Leuven enkele activiteiten in het kader van Vlaanderen Feest. Het wordt een echte familiedag. Er staan drie activiteiten op het programma: een fietstocht, een wandelzoektocht en een gezellige barbecue.

De gratis, begeleide familiefietstocht (26 km), start om 14u aan de ingang van de Sint-Geertruiabdij. De tocht brengt je via het kanaal Leuven-Dijle naar melkerij Stassano en Stabilac in Rotselaar, naar hte centrum van Wezemaal en via kleine landwegen naar Holsbeek. Halverwege wordt een pauze ingelast in Café Boeres in Wezemaal.

Vanaf 14.30u kan je een wandelzoektocht doen. Je vertrekt in de Sint-Geertruiabdij voor een tocht van een uur met verrassende ontdekkingen en interessante weetjes. De beste speurder wordt beloond met een cadeaubon van restaurant d’Artagnan. De prijsuitreiking is voorzien omstreeks 18u.

Na de fysieke inspanningen, verwent Guy Vantoortelboom (restaurant Kokoon) je met een lekkere maaltijd, bereid om een Oklahoma Joe legendary Barbecue Smoker trailer.

De wandelzoektocht en de fietstocht zijn gratis. De barbecue kost 19 euro (volwassenen) en 11 euro (kinderen tot 12 jaar).

Inschrijving is verplicht. Dit kan tot 6 juli op evenementen@leuven.be of 016 27 22 54.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.