HABITAT gelanceerd in groene oase op Martelarenplein

HABITAT. Onthouden die naam. Het nieuwe festival voor en door Leuvense jongeren.

Habitat Launch Party Habitat Launch Party

Het Habitat-festival zelf vindt pas plaats op 29 augustus 2015, maar de aankondiging van het gloednieuwe jongerenfestival werd op 26 juni al uitgebreid gevierd met een Launch Party op het Martelarenplein. Op de tonen van enkele DJ’s konden jong en oud de eerste namen ontdekken, in een ware popup-oase. Heb je het lanceringsfeestje gemist? De 100 m² grote tuin kan je nog bezoeken tot 30 juni, en markeer in je agenda dat je op 29 augustus aan het Sportkot moet zijn.

Habitat Launch Party Habitat Launch Party

De popup-oase was de 7de van 12 uitdagingen waarmee de Klimaatambassadeurs Leuven proberen te redden van de ondergang. Je kan ook hen gedurende deze prachtig warme dagen terugvinden tussen de geïmproviseerde planten en bomen, zitbankjes en BBQ’s, in een sfeervolle tuin van rust. Aarzel zeker niet om hen aan te spreken, en kader hen met de hashtag #klimaatambassadeurs in je volgende selfie!

Habitat Launch Party Habitat Launch Party

Wil je meer informatie over dit initatief, ga dan snel nog een kijkje nemen op het Martelarenplein, of surf even door naar:
de Klimaatambassadeurs op Facebook
mijnLeuven over de pop-uptuin
de website van het Habitatfestival

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.