Piknik Musik brengt streetfood met een streep muziek

Voor het zevende jaar op rij trekt de Piknik Musik karavaan door Leuven en omstreken. Deze zomer volgt een stoet van originele food trucks in haar spoor. Na het grote succes van de mobiele eetkramen vorig jaar, trekt Piknik Musik deze keer volledig de street food kaart. Kom smullen van huisgemaakte burgers, hotdogs, vegan slaatjes, frisse wraps, oma’s taartjes, bio-ijsjes en veel meer verrassend lekkers. Naast een fine piknik zorgen heel wat DJ’s uit Leuven en daarbuiten naar jaarlijkse gewoonte ook voor fine musik. Onder meer TLP, Stoomboot en Mensch erger je niet komen plaatjes draaien.

Andere nieuwe blikvangers zijn onder meer het skateplein van Twits en een gratis yogasessie van Yogadiscovery om de dag te starten. In de voormiddag volledig tot rust komen, om daarna helemaal zen je maag te spijzen.

Deze zomer zijn drie edities van Piknik Musik gepland. Twee in Leuven – op de Bruul en in het vertrouwde Provinciaal Domein. Maar net als vorig jaar ‘strandt’ het hele circus ook aan het meer van Rotselaar.

IMG_0040

Piknik Musik vindt plaats op 12 juli in de Bruul, op 26 juli in het Provinciaal Domein en op 16 augustus aan het meer van Rotselaar. Piknik Musik start telkens om 13u en duurt tot 21u.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.