“Sex and the city” in Leuven

Met “Sex and Leuven” lanceert het bedrijf The Secret Client deze zomer hun allernieuwste editie van hun soft erotisch spel in Leuven. Als koppeltje kan je deelnemen aan dit zinnenprikkelende spel vol sensuele fantasie en erotische verbeelding.

Het spel is een “search”, “discover” and “do” game. Dit wil zeggen dat je tijdens het spel tal van verborgen plekjes moet ontdekken. Zo kom je op heel wat mystieke plekjes die al snel tot de sensuele verbeelding spreken en waar je, hoe kan het ook anders, een super spannende erotische opdracht te wachten staat.

Gezien het grote succes in Brugge is dit avontuur nu ook verkrijgbaar in Leuven, Antwerpen en Brussel. Leuven is een zeer dankbare locatie voor The Secret Client. In de binnenstad kan je opgaan in de studenten menigte en ’s avonds kan je heerlijk dwalen in de mystieke straatjes rond de grote markt.

De sensuele en romantische opdrachten spelen zich af in de biechtstoel van de Sint-Geertruiabdij en het klein Begijnhof
Wat de soft erotische opdrachten in het spel zijn, dat zal je zelf moeten ontdekken in één van de idyllische parkjes en straatjes van de binnenstad. Het stadsspel wordt afgesloten met een verfrissend glaasje bubbels in één van de Leuvense cafés.

Het spel van The Secret Client is een alternatieve manier om als getrouwd koppeltje Leuven beter te leren kennen.

Meer info op thesecretclient.com.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.