ZomerZondag brengt Leuvense hiphop scène samen

Op zondag 26 juli vindt de vierde editie van de ZomerZondag plaats. Het Bruulpark wordt een hele namiddag overrompeld door rappers, dj’s, breakdancers en straatkunstenaars. Op deze manier wordt een rustige zondagnamiddag een muzikaal en verbaal feestje.

In 2012 organiseert Urban Wo(o)rden, een organisatie die werkt rond slampoëzie en rap, voor de eerste maal de ZomerZondag. De bedoeling: een kleinschalig en laagdrempelig evenement waar lokale artiesten hun vaardigheden kunnen demonstreren.

Vier jaar later is de ZomerZondag een gevestigde waarde in het Leuvense hiphop landschap. Voor deze vierde editie hebben verschillende organisaties de hoofden bij elkaar gestoken en besloten een XL versie te organiseren. Naast rap en slam zorgen verschillende dj’s voor de nodige vibes. Je kan professionele straatkunstenaars en breakdancers aan het werk zien en door tips en tricks je eigen vaardigheden perfectioneren. Ook voor de skaters en voetballers is er het nodige voorzien: bewijs in een toernooi dat jij en je team in Leuven domineren. Om op krachten te komen kan je aanschuiven bij de gratis barbecue.

Flyer Front

Praktisch
Zondag 26 juli, van 13.00 tot 20.00u
De Bruul

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.