25ste editie Colora festival

De 25ste editie van Colora festival start in augustus met een feestelijk driedaags festivalweekend boordevol wereldmuziek en nog veel meer. Het festival palmt opnieuw de gebouwen en de binnenpleinen van school De Zevensprong in.

Poster 2015High

Op het zomerse festivalweekend van 21 tot 23 augustus biedt Colora ruimte voor infostands en interculturele ontmoeting. De uitgebreide drankkaart, befaamde Coloracocktails en gekleurde hapjes en exotische maaltijden zullen ook weer van de partij zijn. Tijdens het festival kan je genieten van diverse randactiviteiten en (kinder)animatie gaande van een fototentoonstelling over Congo, over kortfilms uit diverse culturen voor jong en oud tot diverse workshops, interactieve streetart – live-painting, springkasteel en grime.

Bij langdurig regenweer kunnen alle concerten binnen plaatsvinden

Meer informatie vind je op www.colora.org of de laatste nieuwsjes via de facebookgroep van Colora festival.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.