Abonnementsactie Stella Artois Leuven Bears

Give Something Back! En krijg een waardebon bij D’Store!

Gedreven door de nieuwe wind en het enthousiasme van verandering, willen de Leuven Bears  hun supporters in de aanloop naar het seizoen 2015-2016 warm maken voor een speciale abonnementsactie.

Stella Artois Leuven Bears wil meer zijn dan enkel een basketbalclub. Ze willen een gemeenschap bouwen waar Ontwikkeling, Beleving en Innovatie centraal staan. Ondermeer daarom lanceerden ze de actie “Leuven Bears GSB” – wat staat voor Give Something Back – Geef Iets Terug.

Het concept: geld inzamelen voor goede doel projecten in Leuven door korting, matching en beating bij abonnementen voor het seizoen 2015-2016. Hoe meer abonnementen verkocht worden voor 15 september, hoe meer ze kunnen terug geven!

Door te klikken op volgende link, kan u alle uitleg vinden: 2015 07 06 Abonnementen actie GSB concept (2)

Opgepast er is voor het nieuwe seizoen ook een vernieuwde tribune-indeling, zie website Leuven Bears, waarbij de banken omgewisseld worden en er met vaste blokken gewerkt wordt. Bestaande abonnees hebben tot 1 augustus voorrang in het kiezen van hun plaatsen, daarna wordt alles vrijgegeven.

Abonnementen bestellen kan via het inschrijvingsformulier dat u hier kan downloaden: Abonnementen 2015 2016.  U mailt het ingevulde formulier naar info@leuvenbears.be of brengt het binnen in de office in Sportoase Philipssite (verdieping -1).

Voor de verkoop van abonnementen zal de office in Sportoase telkens geopend zijn van maandag tot vrijdag tussen 17u en 19u en donderdag tussen 18u en 20u of op afspraak via mail. Heeft u nog vragen? Dan kan u steeds terecht bij info@leuvenbears.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.