Restaurant ‘t Fonduehuisje

Indachtig de goede herinneringen van een tijdje terug, reserveerden wij voor twee, deze keer op een zaterdagavond.
Wij mochten zelf een tafeltje kiezen op het goed verwarmde terras. Het duurde een hele tijd vooraleer onze bestelling werd opgenomen, maar daarna kwam alles vlug. Vlugger dan nodig zelfs.
De cava was niet koud genoeg, en tijd om rustig ons glas te ledigen was er niet.
Bijna gelijktijdig stonden onze schotels op tafel.
Het vlees voor de fondue bourguignone (26,00 €) was van mindere kwaliteit. Het huis serveert normaal het betere vlees, wat wij weten uit vroegere ervaringen.
Het slaatje en de slasaus waren zoals het hoort, maar de aardappeltjes waren te koud. De twee warme sauzen misten pittigheid, de twee koude sauzen waren lekker. Alles bij mekaar: ik heb de vleesfondue hier al beter geserveerd gekregen en lekkerder gegeten.
Mijn metgezel had een kaasfondue “à volonté” (25,00 €) besteld. Daarop viel niets aan te merken. Ik heb er met smaak van mee “geproefd” en die zeer lekker gevonden. Ook de huiswijn viel best mee.

De rekening was, zoals gewoonlijk, correct: 70 € voor twee.

Wat ons in feite nog het meest stoorde was dat alles als het ware op tafel werd gesmeten, zonder enige vriendelijkheid vanwege de bediening.
Waren de bazen met vakantie? Wat is anders de reden dat we het dit keer niet zo naar onze zin hadden in dit restaurant?

Een kleine tegenvaller, hopelijk volgende keer terug beter!

Praktisch:
St. Maartenstraat 12c, 3000 Leuven
016 20 44 20
http://www.t-fonduehuisje.be/

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Restaurant ‘t Fonduehuisje”

Psymay
(on juli 24th, 2015 at 10:15)

we hebben in ‘t Fonduehuisje een groot familiefeest gehouden in het begin van het jaar en het was 1 grote teleurstelling.

De hygiëne liet zwaar te wensen over, vriendelijkheid van het personeel was er onbestaand, de gerechten zwaar overprezen voor wat het uiteindelijk was etc etc etc
zelfs de inkomdeur in glas stond vol vuile, vettige vegen en handafdrukken

ik kan echt over niets zeggen dat het in orde was, zelfs integendeel!!! Sindsdien raad ik iedereen TEN STELLIGSTE AF naar dit restaurant te gaan, je kan beter naar de McDo gaan waar je weet wat te verwachten voor zulke dure prijzen