éCouter gaat voluit voor sfeer, talent en duurzaamheid

Na drie geslaagde edities is buurtfeest éCouter dit jaar al aan zijn vierde editie toe. Wie er graag bij wil zijn, kan best nu al zaterdag 15 augustus 2015 vrijhouden. De elementen zijn ondertussen wel gekend: een gezellig buurtfeest in de Pieter Coutereelstraat en Zevenslapersstraat, in een ongedwongen sfeer, waar iedereen welkom is.

De inkom is nog altijd gratis, en de gerechten en drank worden aan betaalbare prijzen aangeboden. Vanaf 12u beginnen de festiviteiten en kan je rustig genieten van een kopje koffie en een stukje taart. Tussendoor kan jong en oud zich amuseren met originele animatie zoals het populaire Rad van Fortuin, een springkasteel, volksspelen, grime en een muziekworkshop.

Zoals elk jaar besteedt éCouter veel aandacht aan duurzaamheid. Getuige hiervan zijn de nieuwe herbruikbare éCouter-bekers en het volledig biologisch afbreekbare eetgerei. Nieuw dit jaar is de ecomarkt met Repair Café en een infostand ter ondersteuning van diverse duurzame initiatieven van de buurtwerking.

Vanaf 16u kan je aan het podium terecht voor enkele mooie optredens vol Leuvens talent. De Zingende Apen komen het publiek opwarmen met hun originele kinderliedjes.
Daarna komen achtereenvolgens One Man Brawl, Cherchez La Femme, Carl Durant & The Lost Kings en Bourdon Willie het beste van zichzelf geven. En tenslotte is het de beurt aan Les Talons Gitans die deze 4de editie ongetwijfeld met een knaller zullen afsluiten.

Meer info over éCouter is ook te vinden op:

http://www.ecouter-leuven.be
http://www.facebook.com/eCouterLeuven
Contact: ecouter25@gmail.com

Enkele sfeerbeelden van de vorige editie:

DSC_0262-001  

DSCN1092  

DSCN1109

DSC_0233

DSC_0375

DSC_0294

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.