Koffie en Staal

Koffie en Staal heeft ons hart veroverd. Deze leuke koffiebar is een goed huwelijk tussen koffie, juwelen en meubels met staal. De koffiezaak is tevens hun toonzaal waarin haar juwelen (Nusj) en zijn meubels (Nono) zorgen voor de mooie inrichting en toffe sfeer. We bestelden een groene thee, en koffie verkeerd en trakteerden ons op zelfgemaakt gebak. Eén puntje amandel-ricotta taart en één Griekse yoghurttaart. Super lekker! Koffie en Staal is een eigentijdse zaak en we zijn blij dat ze een plek in Leuven hebben gevonden.

Koffie en Staal is een ijzersterk duo!

_DSC7874

1dsc_0192

Praktisch
Mechelsestraat 140, 3000 Leuven
http://www.koffieenstaal.be/

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Koffie en Staal”

evi de bruycker
(on februari 29th, 2016 at 12:48)

je moet wel fan zijn van oosterse zen-muziek en van tl-lampen…
beperkte kaart ook!

 
Gerson Veldhuizen
(on mei 4th, 2018 at 17:09)

erg fijne plek om te zijn. Heel gezellig, op de kaart alles zelfbereid.