Ambiance op vierde éditie éCouter

Vorig weekend vond in Leuven de vierde editie van buurtfeest éCouter plaats. De Pieter Coutereelstraat en Zevenslapersstraat vormden opnieuw het decor voor een hele dag animatie, lekker eten en fijne optredens. Helaas waren de weergoden het festival voor het eerst niet zo goed gezind en stroomde de regen vooral de eerste uren met bakken uit de hemel. Zo werd het bijna het festival van de kleurrijke paraplu’s!

Maar de bezoekers die de regen trotseerden, brachten extra warmte en enthousiasme mee. Het aanbod pensen, chili, pasta’s en soep was meer dan voldoende om de hongerige magen te vullen en de bakken Wolf stonden paraat tegen de dorst.

Na wat opgewarmd te zijn door openers Nigel en Max kwam de sfeer er helemaal in met de eerste optredens. Het jonge volkje brulde uit volle borst mee met het repertoire van de Zingende Apen, daarna stak One Man Brawl de tent bijna in de fik. Cherchez la Femme kreeg het hele publiek mee met hun warme, doorleefde versies van eigen nummers én klassiekers. Carl Durant & The Lost Kings verdreven met hun prachtige nummers de laatste regenwolken. Daarmee werd het helemaal gezellig, al zaten de cocktails van de pop-up cocktailbar daar mogelijk ook wel voor iets tussen.

Daarna was er geen houden meer aan. De temperatuur ging de hoogte in met dank aan het geweldige publiek en de prefect dansbare muziek van Bourdon Willie. Bij Les Talons Gitans tenslotte ging het dak eraf en was het feesten tot de allerlaatste noot.

1

2

3

4

5

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.