Openingsreceptie LIV

Sinds begin augustus is Leuven een knappe kledingwinkel rijker. LIV is een multibrand boutique gelegen op de hoek van de Mechelsestraat en de Schrijnmakersstraat. Je vindt er voornamelijk Scandinavische (Won Hundred, Samsoe Samsoe en By Malene Birger) en Franse (Vanessa Bruno Athé) merken.

Zaakvoerster Evelyne Dumon (27 jaar jong) straalde van trots op de openingsreceptie die vanavond plaats vond. En terecht. Er was veel schoon volk naar de Mechelsestraat afgezakt om een kijkje te nemen in het mooi gerenoveerde pand. De pashokjes werden dan ook druk gebruikt om kledingstukken te passen.

De inrichting van de winkel is sober, wat de kledingstukken alle kansen geeft om te schitteren. De kledij van LIV is niet goedkoop, maar wie op zoek is naar een stijlvol kledingstuk van goede kwaliteit, zal hier zeker aan zijn trekken komen.

Openingsreceptie LIV

Openingsreceptie LIV

Openingsreceptie LIV

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.