Tentoonstelling Back to Congo

Op zaterdag 22 augustus 2015 om 17.30u stelt de socio-culturele vzw Bana Leuven (‘De kinderen van Leuven’) de tentoonstelling Back to Congo voor in aanwezigheid van zangeres Leki (Karoline Kamosi). De voorstelling vindt plaats in De Zevensprong, Vital Decosterstraat 67.

Een paar jaar geleden trok de Belgisch-Congolese zangeres Leki naar Malambu-Nzadi, het geboortedorp van haar grootvader, in de provincie Bandundu. Daar realiseert ze haar droom: de bouw van een ziekenhuis.

In 2014 reisde fotograaf Selina De Maeyer mee en maakte bijzondere sfeerbeelden van de terugkeer naar Congo. Bana Leuven stelt tijdens het Colora Festival tien foto’s tentoon. Om 18.30u starten de muziekoptredens met om 21.30u de Congolese groep Pas Mal (soukous, rumba, latin).

Toegang: 10 euro.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.