Leuvense jongerenraad Kabinet J zoekt vers bloed!

In een stad als Leuven zijn jongeren niet weg te denken. Dat maakt de stem van de Leuvense jongeren onmisbaar bij het beleid van de stad. Kabinet J, de Leuvense jongerenraad, brengt die stem over aan het stadsbestuur en is de officiƫle spreekbuis van jongeren in de stad. De Leuvense jongerenraad werd ongeveer een jaar geleden opgericht.

Kabinet J is op zoek naar vers bloed. Jongeren die dromen van een stad boordevol fuifzalen, bezorgd zijn om mobiliteit of weten waar leeftijdgenoten van wakker liggen…

Iedereen die enthousiast is, zich thuis voelt in Leuven en tussen 16 en 25 jaar oud is, mag er deel van uitmaken. Wie zin heeft om van Leuven een echte stad op jongerenmaat te maken heeft nog tot en met 7 september 2015 de tijd om dit op een originele manier (filmpje, gedicht, collage…) aan Kabinet J duidelijk te maken.

Kandidaturen moeten ten laatste op 7 september 2015 gestuurd worden naar kabinetj@leuven.be of binnengebracht worden op de jeugddienst, Brusselsestraat 61A, 3000 Leuven. Vermeld zeker naam, leeftijd, adres, e-mailadres en gsm-nummer.

Meer informatie

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.