Najaarsactie Leuven Anders Geshopt

WIN een Leuven Anders Geshopt shopping budget van 1.000 EURO voor je eindejaarsgeschenken!

Leuven Anders Geshopt, dat zijn hippe winkels met een origineel en verrassend aanbod voor groot en klein, variërend van design en verlichting tot kleding, sieraden, literatuur, lekkernijen, cadeaus en nog veel meer.

Dit jaar pakt Leuven Anders Geshopt uit met een speciale eindejaarsactie. Ze brengen een spaarkaart uit, waarop je van september tot eind november 6 stempels van verschillende Leuven Anders Geshopt winkels bij elkaar sprokkelt. Je krijgt één stempel per aankoop en alleen een kaart met 6 verschillende stempels is geldig.

Breng je volle kaart binnen bij één van de Leuven Anders Geshopt winkels en maak kans op de hoofdprijs: een shopping budget van maar liefst 1.000 euro dat je tijdens de maand december kan spenderen in de deelnemende winkels. Kortom: gratis Kerstcadeaus voor je familie en vrienden!

Op 6 december zal een onschuldige hand de gelukkige winnaar uitloten.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.