Asfalteringswerken Tivolistraat afgerond

De asfalteringswerken aan de Tivolistraat, tussen de Philipssite en de Bierbeekstraat zijn klaar. De veelgebruikte fietsweg heeft nu een gladde asfaltlaag.

“De Tivolistraat is maar voor een gedeelte toegankelijk voor auto’s”, zegt schepen van Openbare Werken Dirk Robbeets. “Dat maakt het een rustige route voor fietsers tussen de Geldenaaksebaan en de Tiensesteenweg. Het is eveneens een veilige fietsroute naar de grootste school van Leuven, het Heilig Hartinstituut.” Ook veel bezoekers van Sportoase of Abdij van Park maken gebruik van de weg.

De Tivolistraat kreeg nu een nieuwe asfaltlaag. “De weg was verouderd en vertoonde veel oneffenheden, wat het fietscomfort niet bevorderde”, zegt Robbeets. “Dat is nu verholpen. Het is er opnieuw comfortabel fietsen.”

Tivolistraat

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.