Nieuwe comedyseizoen in café Barcode van start op 12 september

Het nieuwe comedyseizoen in café Barcode gaat van start met volgende comedians:

  • Edouard De Prez: Zijn muzikale carrière loopt naar eigen zeggen op z’n einde en dus gaat hij verder met stand up comedy.
  • Kjen Descheemaecker: Doet aan beatboxen terwijl hij mopjes vertelt.
  • Silas Simons: Won tot op heden nog geen enkele comedyprijs, echter wel de goedkeuring van zijn moeder. Zijn humor is gebaseerd op een stevige dosis zelfspot, een kritische blik op de waanzin van het alledaagse en scheetjes die je wel hoort maar niet ruikt.
  • Headliner Erhan Demirci: Als zoon van een Turkse mijnwerker experimenteerde Erhan met comedy tijdens zijn studentenjaren. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakte van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. De voorbije jaren toerde hij met het comedycollectief Hakims of Comedy en deed zo menig cultureel centrum in zowel Vlaanderen als Nederland aan.
    In zijn eigen stand-up optredens ontziet deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp – zijn eigen uittocht van het harde, Limburgse dorpsleven naar het nog hardere “life in the ghetto” van Brussel nog in het minst. Niet alleen politiek & integratie vormen zijn inspiratie, het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert deze comedian des te meer.
    Momenteel trekt Erhan de theaters in als support act van de show “Han solo bedankt” – de 3de avondvullende comedyvoorstelling van Han Coucke alias de extreem-rechtse Han solo.

De avond wordt aan elkaar gebreid door MC Tom Cools uit het verre Oevel.

Aanvang om 21u. Inkom 6 euro.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.