Lotte Martens opent Flagshipstore in Leuven

Textielontwerpster Lotte Martens (33) ontwerpt én produceert exclusieve, met de handgedrukte stoffencollecties in haar atelier in Leuven. De nieuwe collectie ‘Connected with…’ wordt voorgesteld tijdens het opendeurweekend: ‘SO HAPPY’ op zaterdag 12 en zondag 13 september.

lotte martens

 

Als textielontwerpster viel het Lotte Martens op dat er weinig mooie, luxueuze en soepelvallende stoffen bestaan, die makkelijk te verwerken zijn. Aan digitale prints is er genoeg, Lotte Martens vond dat het tijd was voor iets anders. Daarom greep ze terug naar een oerdegelijke ambacht ‘zeefdruk’ voor haar stoffencollecties.

lotte martens

De eigenzinnige collectie ‘Connected with…’ is gemaakt voor iedereen die iets moois wel naaien met net dat tikkeltje extra. De ontwerpster combineert luxueuze, soepelvallende en kwalitatieve stoffen met prachtige en stijlvolle prints. Deze collectie straalt de passie uit waarmee Lotte Martens ontwerpt net als haar uigesproken gevoel voor kleurgebruik en texturen. Lotte Martens doet zowel het ontwerp als de productie van haar collecties in haar eigen atelier.

Deze nieuwe collectie wordt voorgesteld tijdens het opendeurweekend: ‘SO HAPPY’ op zaterdag 12 en zondag 13 september en zal daarna verkrijgbaar zijn via de website en de verkooppunten. Trek dus dit weekend naar Leuven en laat je verrassen door de nieuwe collectie tijdens een hapje en een drankje.

Praktisch
Zaterdag 12 september: officiële opening om 20u
Zondag 23 september van 12u tot 17u opening met tal van workshops en een kijkje achter de schermen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.